GDPR - tietoja Loftet Oy

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste
REKISTERINPITÄJÄ
Loftet Oy
Raastuvankatu 28
61500 VAASA
Puhelin: 06 318 5300/15
Sähköposti: info@loftet.fi,ravintola@loftet.fi
Y-tunnus:1019923-6
Yhteydenotot rekisteriä koskevissa asioissa yllä olevilla yhteystiedoilla
REKISTERIN NIMI
Loftet Oy:n asiakasrekisteri
HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS
Henkilötiedot ovat rekisterissä tarjouspyyntösi tai tilauksesi käsittelyä ja toimittamista varten. Jos olet hyväksynyt henkilökohtaisen markkinoinnin, asiakastietoja käytetään myös siihen.
REKISTERIN TIEDOT
Asiakasrekisteri sisältää etu- ja sukunimen, sähköpostiosoitteen, postiosoitteen, puhelinnumeron, tiedot tilauksista, tarjouspyynnöistä tai muusta yhteydenotosta, mahdolliset Postin seurantatiedot.
Rekisterin tietolähteenä ovat tiedot, jotka olet antanut tilatessasi, tarjousta pyytäessäsi tai muuta syytä varten yhteyttä ottaessasi.
KUKA NÄKEE TIETOSI?
Henkilötietoja tarvitaan tuotteiden postittamiseen, jolloin nimi, osoite ja puhelinnumero kirjataan Postin järjestelmään. Henkilötiedot tallentuvat verkkokauppojeni rekisteriin sekä maksutavasta riippuen NetsFinland-palveluun tai OP/Danske Bank/Aktia tiliotteelle. Henkilötiedot näkyvät myös tilitoimistoon (Kontroll Oy) toimittamissani asiakirjoissa. Kirjanpitoaineistoa tulee säilyttää 10 vuotta. Kaikkia henkilötietoja käsitteleviä sitoo vaitiolovelvollisuus eikä henkilötietoja luovuteta muille osapuolille.
Henkilötiedot on suojattu palomuurein ja salasanoin. Paperilla olevat henkilötiedot (kirjanpitoaineisto) säilytetään lukituissa tiloissa.
TIETOJEN KÄYTÖN JA SÄILYTTÄMISEN KIELTÄMINEN
Sinulla on oikeus kieltää henkilötietojesi käyttäminen suoramarkkinointiin ja -mainontaan, sekä markkinointi, ja mielipidetutkimusta varten ilmoittamalla siitä sähköpostilla: info@loftet.fi tai ravintola@loftet.fi
Sinulla on oikeus tarkastaa sinusta asiakasrekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastuspyyntö tulee esittää kirjallisena: malin.walitalo-palo@loftet.fi.
Voit koska tahansa pyytää poistamaan tiedot rekisteristä sähköpostilla: info@loftet.fi tai ravintola@loftet.fi.

 

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle