Käsityöyrittäjä

Loftet on suomalaisen käsityöliiketoiminnan asiantuntija.

Loftetin omistava yhdistys, Österbottens hantverk rf. on perustettu sata vuotta sitten, josta lähtien on harjoitettu aktiivista tuotekehitystä ja käsityöläisten yritysneuvontaa.
Käsityön vähittäiskaupasta talolla on yli 30 vuoden ja tukkumyynnistä 15 vuoden kokemus. Viimeisen kymmenen vuoden ajan talossa on panostettu paljon alueen käsityöyritysten kehittämiseen. Loftet on myös yksi Taito Shop –ketjun perustajista ja omistajista.

Järjestämme säännöllisesti käsityöyrityksille suunnattuja koulutuksia ja projekteja. 

Projektit nyt! 

Creve 2.0

Creve 2.0 on valtakunnallinen hanke, jossa kehitetään luovien alojen hautomomalleja, koulutusta ja neuvontapalveluja.
Hankkeessa:

rakennamme valtakunnallista luovien alojen palveluverkostoa ja digitaalisia neuvontapalveluja
työkaluja yrittäjyyden ja liiketoimintapotentiaalin arviointiin
koulutamme yrittäjyyden opettajia ja yritysneuvojia luovien alojen lähitulevaisuuden liiketoiminnan ja osaamisen tarpeisiin
törmäytämme luovien alojen yrittäjiä eri alojen yritysten kanssa uuden, luovan osaamisen hyödyntämiseen perustuvan liiketoiminnan saavuttamiseksi.
MUOVAN lisäksi hanketta ovat toteuttamassa:

HUMAK, projektin koordinaattori
Turun AMK
Aalto-yliopisto
Hämeen AMK
Lapin yliopisto
MUOVA
Österbottens hantverk rf 

Hankkeen toteutusaika on 1.5.2018 – 31.12.2020. Rahoitus kehittämishankkeelle on myönnetty Luovaa osaamista ESR-ohjelmasta.

Tutustu hankkeen tavoitteisiin ja toimenpiteisiin tästä:
http://www.creve.fi/wp-content/uploads/sites/24/2018/10/Creve2.0_Esittely-2018.pdf

Hankkeen toiminnoista ja ajankohtaisista asioista viestitään Creven sivuilla ja FB-ryhmässä. Hankkeen kautta tuotettavaa tietoa jaetaan myös Creven blogissa. Tunnistat hankkeen toiminnot hankkeen oranssi-keltaisesta logosta.

 

 

 


 

Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry ja alueelliset käsi- ja taideteollisuusyhdistykset muodostavat valtakunnallisen kaksikielisen palvelu- ja asiantuntijajärjestön Taito Groupin. 

Oletko käsityöyrittäjä tai sellaiseksi aikova? Taito-yrityspalveluitten avulla voit kehittää yritysideaasi tai tuotteitasi. Apunasi on toimialan erikoisuudet hyvin hallitseva Taito-yritysneuvojien verkosto. Järjestömme Taito -palvelupaketteihin pääset tutustumaan klikkaamalla alla olevaa kuvaketta.