Käsityöyrittäjä

Loftet on suomalaisen käsityöliiketoiminnan asiantuntija. Loftetin omistava yhdistys, Österbottens hantverk rf. on perustettu sata vuotta sitten, josta lähtien on harjoitettu aktiivista tuotekehitystä ja käsityöläisten yritysneuvontaa. Käsityön vähittäiskaupasta talolla on yli 30 vuoden ja tukkumyynnistä 15 vuoden kokemus. Viimeisen kymmenen vuoden ajan talossa on panostettu paljon alueen käsityöyritysten kehittämiseen. Loftet on myös yksi Taito Shop –ketjun perustajista ja omistajista.

Järjestämme säännöllisesti käsityöyrityksille suunnattuja koulutuksia ja projekteja. Katso lisää kohdasta Projektit nyt.


 

Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry ja alueelliset käsi- ja taideteollisuusyhdistykset muodostavat valtakunnallisen kaksikielisen palvelu- ja asiantuntijajärjestön Taito Groupin. 

Oletko käsityöyrittäjä tai sellaiseksi aikova? Taito-yrityspalveluitten avulla voit kehittää yritysideaasi tai tuotteitasi. Apunasi on toimialan erikoisuudet hyvin hallitseva Taito-yritysneuvojien verkosto. Järjestömme Taito -palvelupaketteihin pääset tutustumaan klikkaamalla alla olevaa kuvaketta.