Taito Sparraus -palvelut

Käsityöstä bisnestä!

Taito Sparraus -palvelut on tarkoitettu sinulle, käsityöläinen tai suunnittelija, omien tuotteittesi kaupallistamiseen. Palveluiden avulla pääset nopeasti kiinni kauppatapoihin ilman suurempaa opiskelua. Osaat jatkossa asemoida omat tuotteesi suhteessa kilpailijoihin. Lisäksi voit saada ideoita siitä, mihin sinun kannattaisi jatkossa panostaa. Palveluiden avulla sinulla on mahdollisuus luoda henkilökohtainen kontakti myymälään. Taito -sparrauspalveluita toteuttavat kokeneet myymälänhoitajat, joilla on päivittäinen kosketus käsityön ja lahjatavara-alan markkinoihin. Tutun yhteistyökumppanin kanssa on helppo keskustella jatkossa. Saat sparrauspalveluista kirjallisen raportin, johon on koottu valitsemasi palvelun keskeinen palaute.

Taito Sparraus - palvelut
• Taito-tuotearvio saat arvion tuotteen kaupallisuudesta ja hintatasosta. Voit myös saada vinkkejä tuotteen edelleen kehittämiseen tai myymiseen toisen    jakelukanavan kautta.
• Taito-koemarkkinointi - selvität asiakkaiden ja myymälän kiinnostuksen koemarkkinoilla ja oman tuotteesi aseman suhteessa kilpailijoihin.
• Taito-tuoteinfo– opit tietämään, mitä tietoja tuotteesta on kerrottava lain mukaan, mutta opit myös, miten tuoteinformaatiolla voi edistää tuotteen myyntiä.
Hinnat: 85 € + alv 24 % / palvelu

Tilaukset ja lisätietoja; toiminnanjohtaja Malin Wälitalo-Palo e-mail: malin.walitalo-palo@loftet.fi

 

Käsityöbisneksen asiantuntija – Taito Sparraaja

Taito Shopit ja muut käsi- ja taideteollisuusyhdistysten myymälät tekevät käsityötuotteiden kauppaa lähes 100 vuoden kokemuksella. Myymälät perustettiin alueellisen käsityön myyntikanaviksi. Vaikka vuosikymmenet vaihtuvat, yhdistysten tehtävänä on edelleen kehittää alueellista käsityötä ja suunnittelua. Käsityön muuttaminen bisnekseksi vaatii jatkuvaa kehittämistä. Taito Sparraus - palvelut on yksi tapa lähentää tekijöitä ja jakelukanavaa toisiinsa. On molempien etu, että markkinoille tulee uusia tuotteita, myytiin niitä sitten verkossa tai kivijalassa. Meille on sydämen asia tehdä käsityöstä bisnestä.