Kurser 2019

Stickcafé våren 2019


Vi träffas varannan onsdag, jämna veckor med start 23.1 kl 16-18

Följande stickcafé: 23.1 | 6.2 | 20.2 | 6.3| 20.3 | 3.4 | 17.4 | 8.5


Nuotta verkkokassi3Nuotta kassi 6Nuotta kassi 7

Sommarkassen Nuotta
25.4 kl 18-21


Lärare: Veronica Lönnqvist
Pris: 16 euro/gång + material

Marianne Huotari / STUDIOsmoo har planerat vårens nyhet för våra Skapar glädje kurser. En ekologisk och vacker nätkasse som tillverkas av det finaste naturmaterialet. Lingarn med ett stabilt garvat skinn som handtag.

En stabil botten stöder kassen och nätet blir en vacker förvaringskasse hemma då den inte följer med till affären eller på sommartrippen. Du behöver inte heller gömma kassen i skåpet utan häng den vackert på en krok. En månsidig och lätt kasse som lätt passar för stranden eller på semestern i staden. .

Anmäl dig till kursen här!

 


 

Du kan nu behändigt anmäla dig till kurserna via nätet HÄR  eller per e-post: info(at)loftet.fi eller per telefon 06 3185 335. Din anmälan är bindande.

 

Din anmälan är bindande. Kursavgiften betalas på kursen om inget annat överenskommits. 

Den riksomfattande kollektionen Skaparglädje erbjuder personliga och lätt modifierbara modeller och idéer för heminredning och som gåva. Kurser och verkstäder med kollektionen som tema ordnas i hemslöjds- och konsthantverksföreningarna i Finland. Välkommen till Taito-världen!

SkaparGladje logo 2014 taitojarjesto ru nettilogoRGB20 web20versio20keskikokoinen2

Ifall kursdeltagandet inte är annullerat minst två dagar före kursstart faktureras kursavgift. Du kan nu också betala kursavgiften med Tyky-Kuntoseteli+-sedlar.

.KURSER I SAMARBETE
Österbottens hantverk rf har ett digert samarbete med nejdens arbetar- och vuxeninstitut.