Slöjdfrukost

Börja dagen med en god och matig frukost på Loftet och fortsätt med en inspirerande workshop!
Lördagar på Loftet kl 9:30 - 12:00.

Slöjdfrukostarnas pris kan variera, beroende på materialkostnader och tema. I priset ingår workshop med handledning och material samt en god frukost. Med dig hem får du en egen gjord hantverksprodukt och en härlig upplevelse! Välkommen att dela en fin start på dagen!


18.9 Tema: Moderna broderier

Moderna broderier behöver inte följa givna mönster, låt dig istället inspireras till ett humoristiskt, rogivande och fritt broderi. Kursen är till för dig som vill väcka din inre Brodös till liv, passar nybörjare men även för dig som broderat tidigare. Allt material finns på plats! Anmäl dig här.

Begränsat antal platser! Platserna fylls i anmälningsordning. 

Lärare Pernilla Vikström, aktuell med utställningen "Systerskap" på Loftet fram till och med den 15.10.21.
Pris 39€, kortbetalning på plats.

Bindande anmälan senast 12.9.21

Narbild 


 2.10 Tema: Stoppa din socka och annat stickat 

Nu har du chansen att få din socka stoppad och tröjan lagad! Vi bekantar oss med årets hantverksteknik – Stoppa och Laga, och testar stoppning med kedjestygn, rutmönster och spetssöm. Ta med egna saker att stoppa! Garner och nål finns på plats och ingår i priset. Stoppsvamp kan lånas eller köpas med hem. Anmäl dig här.

Lärare Ulrika Vestergård-Denward

Pris 35€, kortbetalning på plats.
Bindande anmälan senast 29.9.21

 Parsiminen 01 kuvaKapinaOy 19 1


20.11 Tema: Julkort i Lettering-teknik 

Det är fantastiskt roligt att få handgjorda julkort och ännu roligare är det att skapa dem! Under denna slöjdfrukost ska vi med hjälp av lettering och kreativa bokstavsformer rita egna julkort. Jag tipsar om olika juliga lettering-stilar, vi leker med form och färg, olika papper och härliga pennor för att skapa unika och personliga kort. Välkommen med! // Sofie
Anmäl dig här.

Lärare Sofie Björkgren-Näse

Pris 65€, kortbetalning på plats.
Bindande anmälan senast 15.11.21

Julkort 1