Craftbrunssi

Tänä syksynä voit tutustua käsityö- ja muotimaailman viimeisimpiin kolme lauantaina klo 9.30–12.00.

28.9 Teema: Punch Needle
Esittelemme sinulle punch needle-tuftauksen, hauskan ja helpon kirjontamuodon, jolla voit helposti luoda erilaisia ​​kuvioita ja pintoja kankaalle. Luo oma mallisi tai inspiroidu kaikista ​​valmiista malleista ja töistä, joita voidaan pitää kasvavana trendinä käsityöläisten keskuudessa ympäri maailmaa.

Hinta: 35 euroa sis. brunssi, työpaja ja materiaalit. Ilmoittautuminen viimeistään 23. syyskuuta 2019

****************************
26.10 Teema: Slowfashion - kestävää muotia
Remake Helsinki esittelee luomuksensa Loftetin salissa 2.10 - 1.12.2019. Jo vuosikymmenen pioneerityötä vaatehuollon, kierrätyksen ja uusiotuotannon parissa tehnyt Remake Helsinki on Suomen ensimmäinen eko-ompelimo ja ekspertti kaikessa mitä tulee vaatteen korjaamiseen, huoltoon, muokkaamiseen tai vanhan tuotteen uusiotuottamiseen ihan uuteen uskoon. Remaken asuja ovat nähty mm. Suomen linnassa itsenäisyysjuhlissa.

Voga styling tulevat paikalle esittelemään inspiroivia asuja, jotka ovat tuunattuja ja stailattuja second hand löytöjä. Mitä pitää ottaa huomioon käydessään second hand-ostoksilla ja miten vaatteet muotoillaan, että ne tuntuvat raikkaalta? Voga styling antaa vinkkejä tästä samalla kun nautitaan pienestä moutinäytöksestä. Tule ja inspiroi kestävämpään vaatekaappiin!

Muotivisualisti ja käsityöopettajaksi opiskeleva Sofia Smedlundin kanssa, valmistamme vanhasta nahkatakista omat korvakorut.

Hinta: 44 euroa (brunssi, luennot, työpaja). Ilmoittautuminen 21.10.2019 mennessä

***************************
23.11 Loftetin Joulubrunssi
Joulu on taas! Tämän vuoden viimeisen joulubrunssin aikana odotamme joulua yhdessä Koskö Millsin, Alicia Trezise-Segervallin kanssa. Luomme toisenlaisen seppeleen, lämmin ja pehmeä villaseppele ripustettavaksi seinälle tai ovelle.

Hinta: 35 euroa (sis. Brunssin, työpajan ja materiaalit). Ilmoittautuminen viimeistään 18.11.2019.