Kurssit 2018

 

MUNAKORIMOSAIIKKIA

 to 22.3.2018, kl 17-20,15. 25 e
Tule kokeilemaan hauskaa tekniikkaa, jossa voit kierrättää ihan aitoja kananmunan kuoria. 

SALAINEN PUUTARHA – yhteiskirjonnan työpaja
Tervetuloa Salainen puutarha -yhteiskirjonnan ensimmäiseen tapaamiseen Käsityön talo Loftetin tiloihin to 12.4.2018 klo 15–18.
Ota mukaasi oma kirjontakankaasi (pellava, villa taij paksumpi puuvilla) sekä muliinilangat ja neula ja astu kanssamme kirjonnan maailmaan!
Tarjoamme osallistujille pientä purtavaa sekä kuumaa juomaa (3 €).
Lisäksi paikan päältä löytyy valmiiksi tulostettuja 1:1 Salainen puutarha -kirjontakuvioita sekä jäljennösvälineitä. Pieni materiaalimaksu.
Salainen puutarha -yhteiskirjonnan ensimmäisen osan löydät Taidosta 1/18 sekä lehden nettisivuilta osoitteesta https://taitolehti.fi/tee-itse/kirjo_kanssamme_I Toinen osa löytyy Taitosta 2/2018.


Muistathan ilmoittautua kurssille, info(at)loftet.fi tai 06 3185 335, myös netissä helposti tästä.

Ilmoittautuminen kursseille viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää, ilmoittautuminen on sitova.

Kurssimaksu maksetaan kurssilla. Mikäli kurssia ei ole peruttu viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkua, laskutamme kurssin osallistumismaksun.

Tekemisen iloa -mallisto on Käsi- ja taideteollisuusjärjestön monipuolinen kokonaisuus sisustustuotteita kotiin ja lahjaksi. Sisustusmallistoon liittyviä kursseja ja työpajoja järjestetään Taito- ja käsityökeskuksissa ympäri Suomen. Tervetuloa Taitomaailmaan!

tekemisen iloa

 

Loftetin kursseilla ja työpajoissa voit käyttää maksuvälineenä Tyky-Kuntoseteli+ -seteleitä. Setelit ovat arvoltaan 2 € tai 4 € ja verovapaita. Tyky-Kuntoseteli+ on yhdistelmäseteli, joka on tarkoitettu työntekijöiden kulttuurin ja liikunnan tukemiseen. Työnantajat voivat tukea henkilökuntansa hyvinvointia ja kannustaa heitä kulttuurin pariin antamalla heille Tyky-Kuntoseteli+seteleitä. Lisätietoja: www.tyky-kuntoseteli.fi

  *Ok-Sivis tukee osaa kursseistamme.RGB20 web20versio20keskikokoinen