Kurssit

Nyt uskallamme taas tavata luovuuden merkeissä!
Kurssien aikana noudatetaan hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Kurssille ei saa tulla sairaana tai mikäli sinulla on sairastumiseen viittaavia oireita. Tarpeettomia fyysisiä kontakteja välttetään. Seuramme tilannetta ja olemme valmiina muutoksiin jos tulee uusia ohjeistuksia. Haluamme että sinä voit osallistua kurssiin turvallisesti!


 Käsityön talo Loftet järjestää vaihtuvia kursseja aikuisille ja lapsille. Kursseilla opetetaan sekä uusia että perinteisiä tekniikoita. Käytämme kursseilla sekä talon omia että ulkopuolisia kurssiopettajia. 

Räätälöimme kursseja myös talon ulkopuolelle. Kurssipalveluita tarjotaan käsityöstä kiinnostuneille ryhmille ja organisaatioille.
Varaa kurssi työ-, ystävä- tai perheporukalle tai järjestä lapsille teemasynttärit!

Ilmoittautuminen

Kysy lisää, 06 -3185 310 tai anna.nordstrom@loftet.fi


Neulekahvila Loftetilla

Neulekahvila joka toinen keskiviikko, parilliset viikot klo 16-18
Kokoontumiskerrat syksyllä 2022: 24.8 | 7.9 | 21.9 | 5.10 | syysloma | 2.11 | 16.11 | 30.11 | 14.12


Lettering & Kirjonta Workshop

Meillä on ilo kertoa, että järjestämme 28.1.23 klo 10-17 yhden päivän kestävän työpajan, jossa voit oppia kirjainkuvitusta sekä kirjontaa. Voit luoda tyylikkäitä tauluja kirjailluilla koristeellisilla sanoilla ja yksityiskohdilla, mutta modernilla vivahteella, klassista käsityön otetta unohtamatta!


Ompelurahi Ellen - verhoilun alkeet

Olet ehkä nähnyt 60-luvun suositun ompelurahin, joka oli monessa kodissa käytössä. Nyt sinulla on mahdollisuus valmistaa itsellesi oman vanhan mallin mukaan, mutta oman maun mukaan, retro tai muodikas ulkonäkö. Intro 6.10, pajatyöskentely 29-30.10.


 Neulo uutta perinteisellä kuviolla

Villapaitojen perinteiset kuviot ovat tärkeä osa kulttuuriperintöämme. Tämän kurssin aikana opitaan neulomaan perinteinen neulepaita Pohjanmaalta, voit valita esimerkiksi Korsnäsin, Petolahden, Vöyrin, Vallgrundin tai jonkin muun paikkakunnan paidan. Tapaamme syksyn aikana kolme kertaa ja keväällä kolme kertaa, aloitamme kurssin keskiviikkona 12.10 klo 17.30-20.


Lankojen sienivärjäys

Luonnollinen värjäys on vuoden käsityötekniikka. Viikonlopun aikana opit sienivärjäyksen perusteet! Kurssi pidetään Bragen museolla Vaasassa 14-15.10. 


 Kurssit yhteistyössä

Mustasaaren aikuiskoulutuksen kautta voit osallistua tuftaukseen ja himmelin-tekoon!


 Ilmoittaudu kurssille helposti netissä TÄSTÄ tai sähköpostitse anna.nordstrom@loftet.fi tai puhelimitse 06 3185 310.

Ilmoittautuminen kursseille viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksu laskutetaan.
Mikäli kurssia ei ole peruttu viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkua, laskutamme kurssin osallistumismaksun.

Loftetin kursseilla ja työpajoissa voit käyttää maksuvälineenä Tyky-Kuntoseteli+ -seteleitä.

Tekemisen iloa -mallisto on Käsi- ja taideteollisuusjärjestön monipuolinen kokonaisuus sisustustuotteita kotiin ja lahjaksi. Sisustusmallistoon liittyviä kursseja ja työpajoja järjestetään Taito- ja käsityökeskuksissa ympäri Suomen. Tervetuloa Taitomaailmaan!

Ok-Sivis tukee osaa kursseistamme.

TekemisenIloa logo 2014 taitojarjesto su nettilogoSivisRGB web versio keskikokoinen3meilla kay tyky maksuvalineet e4

Järjestäjä pitää oikeuden kurssien sisältö-/teemamuutoksiin. Osallistujat voivat myös vaikuttaa sisältöä.