Craftbrunssi

Tänä syksynä voit tutustua käsityömaailman viimeisimpiin kolme lauantaina klo 9.30–12.00.
Craftbrunssien hinta voi vaihdella, riipuen materiaalikustannuksista ja teemasta. Hintaan sisältyy workshopin, materiaalikustannukset ja Ravintola Loftetin herkullinen brunssi. Kotiin saat itsetehty käsityö ja mahtava elämys! Aloita päiväsi käsityön merkeissä! Tervetuloa mukaan!


26.9 Teema: Kuivakukkia - kestäviä ja kauniita

Tule mukaan luomaan kranssi/seinäkoriste paikallisista viljetyistä kuivakukista ja kestävästä luonnonmateriaalista mikä löytyy Pohjanmaan metsistä ja puutarhoista. Lopputulos av kestävä koriste, syyskauteen muisto kesästä. Sopii myös aloittelijoille. Materiaalit ja välineet löytyvät paikan päältä. Kaksikielinen työpaja. Ilmoittaudu tästä.

Tilaisuus järjestetään osana Pohjanmaan Kestävän kehityksen viikosta.

Opettaja Linda Westerback
Hinta 48€
Sitova ilmoittautuminen viimeistään 20.9.2020

IMG 13


 24.10 Teema: Mini-ryijy - trendikäs työ sisustukseen

 Ryijyn tekeminen ei ole vaikea, nyt sinulla on mahdollisuus oppia miten teet ainutlaatuinen yksityiskohta sisustukseen. Työpajaan sisältyy paitsi langat myös kudontakehys mikä voit käyttää uudestaan ja uudestaan.

Taitojärjestö haastaa sinutkin mukaan syksyn 2020 ryijyhaasteeseen. Jaa syksyn 2020 aikana kuvia ja kertomuksia ryijyistä Instagramissa hashtagilla #ryijyhaaste2020 tai Facebook-ryhmässä #ryijyhaaste 2020. Ryijy voi olla vanha tai uusi, voit kertoa tekemisestä tai aloittaa uuden ryijyn kutomisen tai ompelun. Näin ylläpidämme yhdessä ryijyjä osana hienoa aineetonta kulttuuriperintöämme. 
Vuoden lopussa arvomme instagramissa aihetunnisteella #ryijyhaaste2020 ja tässä Facebook-ryhmässä osallistuneiden kesken ryijyteemaisia palkintoja.

Opettaja Anna Nordström
Hinta 48€
Sitova ilmoittautuminen viimeistään 18.10.2020

thumbnail DDA792CA 0B43 4D17 80EC DB1449F76B2


 21.11 Teema: Villa -luonnonmateriaali jouluksi

Koskö Millin villaa, mikä tulee Vaasan ja Mustasaaren lähialueelta, on lämmin ja aito luonnonmateriaali. Tule tekemään kaunis villakranssi pikkujouluun! Työpajan vetäjänä toimii Alicia Trezise-Segerwall, Koskö Millin omistaja ja ylpeä villan lähettiläs. Hän on teini-ikäisestä lähtien neulonut, kehrännyt, huovuttanut, punonut ja virkannut villaa. Hänen lapsillaan on villavaatteita ja jopa koiralla on villatakkeja.

Opettaja Alicia Trezise-Segerwall
Hinta 45€
Sitova ilmoittautuminen viimeistään 15.11.2020.

Ullkrans KoskoMills