Lettering & Kirjonta Workshop

Meillä on ilo kertoa, että järjestämme lauantaina 17.9.klo 10-17 yhden päivän kestävän työpajan, jossa voit oppia kirjainkuvitusta sekä kirjontaa. Voit luoda tyylikkäitä tauluja kirjailluilla koristeellisilla sanoilla ja yksityiskohdilla, mutta modernilla vivahteella, klassista käsityön otetta unohtamatta!

Kurssi alkaa esityksellä, jossa saat inspiraatiota siihen, mitä voit luoda kirjaimilla ja brodeerauksella. Kurssin ensimmäisessä osassa opit kirjoittamisen perusteet kirjainkuvittaja Sofie Björkgren-Näsen johdolla. Piirrämme tyylikkäitä ja luovia kirjaintyylejä, kuten kirjoitustyyliä, kalligrafiavaikutteisia kirjaimia, suurkirjaimia ja koristeellisia kirjainmuotoja. Harjoittelemiemme kirjainmuotojen avulla voit suunnitella tekstin kirjontataulullesi.

Myöhemmin päivällä pääset harjoittelemaan kirjontaompeleita, kuten ketjuompeleita, tikkiompeleita, ranskalaisia solmuja, napinläpiompeleita/langettiompeleita jne kirjontataiteilija Pernilla Vikströmin johdolla. Harjoittelemiemme ompeleiden avulla voit suunnitella oikeat ompeleet tekstillesi ja haluamasi koristelun kirjontataulullesi.

Kurssi on alkeiskurssi, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Jos osaat jo letteringiä ja/tai kirjontaa, tämä on hauska kurssi, josta saat uusia vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kahden taidon yhdistämiseen. Voit etukäteen miettiä sopivaa sanaa tai lausetta, mutta meiltä löytyy myös malleja ja ideoita, joita toteuttaa.

Tapaamme Loftetilla, Vaasassa, täydellinen ympäristö luovalle käsityölle!
Kurssilla saat kaiken tarvitsemasi materiaalin. Kahvi, lounas ja materiaalipaketti sisältyvät hintaan. Kurssin opetuskieli on ruotsi, mutta muutkaan kielet eivät ole este osallistumiselle. Kurssin hinta on 155€.

Kurssi tulee täyttymään hetkessä, joten toimi nopeasti! Ilmoittautuminen on sitova. Noudatamme ajankohtaisia suosituksia koronan suhteen.

Lisää kuvia letteringistä löydät osoitteesta @fialottajanssondesign ja lisää kirjontaa @pernillacathrin tai @sisterhood_embroidery.

Huom! Ilmoittautuminen on sitova, mutta lääkärintodistuksella palautamme puolet kurssimaksusta.

Ilmoittaudu tästä!

Lettering o broderi2

Lettering o broderi 3