Kässäkylpy Taito Tenavat - Hantverksbad Taito Knattar

Mistä villa tulee? Voiko pannulappujen kanssa pelata pelejä ? Mikä on kolmio ruotsiksi?

Kässäkylvyssä tutustumme erilaisiin materiaaleihin, väreihin ja muotoihin ruotsiksi ja suomeksi. Aistit ja visuaalinen maailma ovat keskiössä, mutta toimintaa tuetaan myös loruilla ja leikeillä. Satumaailman kautta harjoitellaan silmän ja käden yhteistyötä ja hienomotoriikkaa sekä kykyä havaita kolmiulotteisia esineitä.

Kässäkylpy toimii myös kielikylpynä. Opimme sanoja ja loruja toisella kotimaisella kielellä ja saamme uusia ystäviä yli kielirajojen.

Kässäkylvyt on suunnattu suomen- ja ruotsinkielisille taaperoille ja tenaville, vanhempien tai jonkun muun aikuisen seurassa. Lapset ja aikuiset osallistuvat toimintaan yhdessä!

Tule mukaan mukavaan kässäkylvyyn lapsesi, kummilapsesi tai lapsenlapsesi kanssa!

Kässäkylpy-hanketta rahoittaa Svenska Kulturfondenin strateginen ohjelmaa Hallå! ja Svenska folkskolans vänner. Hanke aloitti syksyllä 2018 ja ensimmäiset ryhmät alkoivat keväällä 2019. Hanke päättyy toukokuun lopussa 2021. Tavoite on, että kässäkylvyt jatkuvat osana toimintaa myös hankkeen päättymisen jälkeen. Österbottens hantverkin lisäksi osallistuu myös Åbolands hantverk, Nylands hantverk, Taito Etelä-Pohjanmaa, Taito Varsinais-Suomi ja Taito Keski-Suomi hankkeessa.


 Kässäkylpy kahdella kielellä 3-5 vuotiaille vanhempansa tai jonkun muun aikuisen kanssa.

Ajankohta: Tiistai 20.10-17.11.2020 klo 14.30-15.30 (5 krt)

Hinta: 40 euro/perhe sisältäen materiaalit yhdelle lapselle.
Materiaalikustannus perheen muille lapsille 15€.

Paikka: Käsityöntalo Loftet, Raastuvankatu 28, Vaasa

Opettajat Anne Viinikka (suomi) ja Anna Nordström (ruotsi)

Ilmoittaudu TÄSTÄ

2