För hantverkare

Loftet är expert på affärsverksamhet inom finländskt hantverk.

Föreningen som äger Loftet, Österbottens hantverk rf., grundades 1913 och har sedan dess bedrivit en aktiv produktutveckling och företagskonsultation inriktad på hantverkare. Föreningen har drygt 30 års erfarenhet av detaljhandel inom hantverk och 15 års erfarenhet av partihandel. Under de senaste tio åren har föreningen arbetat aktivt för att få igång en utveckling av hantverksföretagen i regionen. Loftet är även en av Taito Shop-kedjans grundare och ägare.

Förbundet för hemslöjd och konsthantverk Taito rf som grundades 1913 har hand om organisationens gemensamma ärenden samt fungerar som expertorganisation inom hemslöjds- och konsthantverksbranschen. De regionala hantverksföreningarna och Förbundet för hemslöjd och konsthantverk Taito rf bildar tillsammans den riksomfattande Taito Group.

Är du hantverksföretagare eller tänker du bli det? Taito-företagstjänsterna hjälper dig att utveckla din företagsidé eller dina produkter. Ett helt nätverk av Taito-företagsrådgivare som är insatta i branschen finns till din hjälp.