Menut

 

Juhlabuffetit

Min 15 hlö/max 50 hlö

 

Tullan keittobuffet

Yrttisalaattia, tomaattia, kurkkua, punasipulia, oliiveja, krutonkeja ja salaatinkastiketta
Andreas Knipin leipomon tuoretta ja herkullista leipää ja levitettä
- Kermainen lohikeitto tai
- Perinteinen lihakeitto ja smetana tai
- Bouillabaisse ja aiolia 
Vadelmatäyte kakku
Kahvi ja haudutettu tee

Hinta: 32,00€ /hlö sisältäen 3 h aikaa tilaisuuteen

 

Bullerosin gratinoitu kana


Yrttisalaattia, tomaattia, kurkkua, marinoitua punasipulia, oliiveja, krutonkeja, paahdettuja auringonkukan siemeniä ja
paikallisen leipomon leipää ja levitettä.
Vuohenjuustolla gratinoitua kananrintaa, paistettuja kasviksia, pilahviriisiä, tomaatti-voikastike, aiolia.
Suussasulava minttusuklaakakku, kahvi tai tee.
Vesi & mehua

Hinta: 35€ / hlö sisältäen 3 tuntia aikaa tilaisuuteen

 

Konsulin syksyinen karitsanmureke


Yrttisalaattia, tomaattia, kurkkua, marinoitua punasipulia, oliiveja, krutonkeja, paahdettuja auringonkukan siemeniä ja paikallisen leipomon leipää ja levitettä.
Lihamureke karitsasta ja naudasta, kermainen kanttarellikastike, paahdettua perunaa ja juureksia, puolukoita.
Omenahyve, vaniljakastike. Kahvi tai tee.
Vesi & mehua

Hinta: 34€ /hlö sisältäen 3 tuntia aikaa tilaisuuteen

 

Kalamiehen savulohi Buffet

Yrttisalaattia, tomaattia, kurkkua, marinoitua punasipulia, oliiveja, krutonkeja, paahdettuja auringonkukan siemeniä ja paikallisen leipomon leipää ja levitettä.
Lämminsavustettua lohta, valkosipuli-kermaperunoita, paahdettua broccolia, sipulia ja papuja, hunajapaahdettua lanttua ja punajuurta.
Tyrnikakku, kahvi tai tee.
Vesi & mehua

Hinta: 37€ /hlö sisältäen 3 tuntia aikaa tilaisuuteen

 

À la carte

15 - 30 Hlö, yksityistilaisuus klo 18:00 -
Kolmen ruokalajin illalinen 45 € / henkilö sisältäen kolme tunti tilavuokra.

 

Alkuruuat:

Yrttisalaatti, marinoituja kirsikkatomaatteja, paahdettuja pinjansiemeniä, Goudajuusto lastuja, balsamico vinaigre, rapeaa tummaa patonkia.

Kermainen kanttarellikeitto, tuorejuusto-punasipuli mousse, rapeaa patonkia


Pääruuat:


Päivän vaalea kala, pinaattirisottoa, beurre blanch kastiketta, kauden vihanneksia

Murea naudan paistia, haudutettua punakaalta, sitruuna-perunaterriiniä, punaviini-timjamikastike


Jälkiruuat:

Tiramisu, Talon kahvi tai tee

Sitruuna-vanilja pannacotta ja lakkakompottia, Talon kahvi tai tee

Koko ryhmälle valitaan sama menu, erikoisruokavaliot huomioidaan.

Menuvalinta sekä lopullinen henkilömäärä vahvistettava 7 päivää ennen tilaisuutta.
Laskutamme vahvistetun henkilömärän mukaan.

 

Huom! Ravintolla on A-oikeudet.

Ota yhteyttä, niin valitaan teidän juhlaanne sopiva menu! puh. 06 3185 315 tai ravintola(at)loftet.fi