IMG 0929

Lyckan lever i hantverket - Onni elää käsityössä

IMG 20210113 083536 969 v2
fagel
MG 0717 v2

Kokoamme yhteen Pohjanmaan elävää käsityöläiskulttuuria

Loftetista löytyy Österbottens hantverk-yhdistys, Taito Shop Loftet ja Ravintola Loftet. Yhdistys järjestää kursseja, näyttelyitä ja tapahtumia. Taito Shop Loftet -myymälä myy erityisesti pohjanmaalaisten, mutta myös muiden suomalaisten käsityöläisten tuotteita. Ravintola Loftet tarjoilee herkullista lounasta kauniissa ja historiallisessa miljöössä ja toimii myös tilausravintolana.

background texture
background texture
background image

Österbottens hantverk rf 110 vuotta

Yhdistyksemme täyttää tänä vuonna 110 vuotta!
Sitä haluamme juhlistaa Käsityöbingolla ja antamalla sinulle mahdollisuuden osallistua loppuvuoden juhlanäyttelyyn.  

 

Juhlavuosi 2023

Käsityöbingo

background image

Näyttelyt

Taito Österbotten järjestää vaihtuvia ja inspiroivia näyttelyitä, jotka liittyvät käsityöläisyyteen. Käsityöläispotrettimme esittelevät pohjanmaalaisia käsityöläisiä.

 

Käsityöläispotretit  Näyttelyt salissa

 

 

background image

Vuoden käsityötekniikka 2023

Langan ja kuidun alkuperä kiinnostaa tänä päivänä yhä useampaa kuluttajaa ja käsityöharrastajaa. Kuidun matka valmiiksi langaksi on kuitenkin monelle melko vieras, eikä moninaisia työvaiheita tunneta kovin hyvin. Kehräys on käsityöharrastajien keskuudessa selkeästi nouseva trendi ja se selittyy kiinnostuksella tuotannon läpinäkyvyyteen ja aitouteen. Kehräys on valittu vuoden 2023 käsityötekniikaksi. 

 

Lue lisää

 

background image

Projekti ServiceDigiCulture

Projektin tavoitteena on edistää kulttuurialojen ja luovien alojen yritysten, työntekijöiden ja työttömien palveluinnovaatio- ja palvelumuotoiluosaamista sekä valmiuksia sopeutua tämän hetkisiin ja tuleviin yhteiskunnan muutoksiin, haasteisiin ja erityistilanteisiin, kuten koronaviruspandemia.

 

Lue lisää