IMG 0929

Lyckan lever i hantverket - Onni elää käsityössä

IMG 20210113 083536 969 v2
fagel
MG 0717 v2

Kokoamme yhteen Pohjanmaan elävää käsityöläiskulttuuria

Loftetista löytyy Österbottens hantverk-yhdistys, Taito Shop Loftet ja Ravintola Loftet. Yhdistys järjestää kursseja, näyttelyitä ja tapahtumia. Taito Shop Loftet -myymälä myy erityisesti pohjanmaalaisten, mutta myös muiden suomalaisten käsityöläisten tuotteita. Ravintola Loftet tarjoilee herkullista lounasta kauniissa ja historiallisessa miljöössä ja toimii myös tilausravintolana.

background texture
background texture
background image

Kurssit

Käsityötalo Loftetissa järjestämme käsityöaiheisia kursseja, luentoja ja työpajoja kaikille kiinnostuneille. Meillä opit sekä uusia että perinteisiä käsityötekniikoita, inspiroidut ajankohtaisista käsityöläisitä ja koet yhdessä oppimisen ja tekemisen ilon.

 

 

Ajankohtaiset kurssit

background image

Näyttelyt

Taito Österbotten järjestää vaihtuvia ja inspiroivia näyttelyitä, jotka liittyvät käsityöläisyyteen. Käsityöläispotrettimme esittelevät pohjanmaalaisia käsityöläisiä.

 

Käsityöläispotretit  Näyttelyt salissa

 

 

background image

Annan huone

Vuonna 2022 Pohjanmaan käsityön talo Loftetissa, avattiin aulan ja myymälän välissä olevassa pienessä huoneessa tila , Annan Ahlbäckin muistolle. Tila sai nimekseen "Annan huone" täällä paikalliset käsityöläiset voivat tänä päivänä esitellä ja myydä tuotteitaan.

 

 

Lue Lisää

background image

Vuoden käsityötekniikka 2024

Vuoden 2024 käsityötekniikka on korinpunonta

Taitoliitto haluaa innostaa ihmisiä kokeilemaan erilaisia korien punontatekniikoita luovasti myös uusilla materiaaleilla

sekä nostaa esiin perinteisten punontatekniikoiden säilymisen tärkeyden osana aineetonta kulttuuriperintöämme.

Hyvälle korille löytyy aina käyttöä!

 

Lue lisää

 

background image

Merenkurkku-villapaita

Luodaan yhdessä maailmanperinnön neulekuosi! Nyt luodaan Merenkurkun saariston kauniille maailmanperinnölle oma villapaita, ja haluamme sinut mukaan suunnitteluprosessiin!

 

Tule mukaan