493a382

Merenkurkku-villapaita Maailmanperinnön neulekuosi

Nyt se on täällä! Merenkurkku-villapaidan ohje ja materiaalipaketit ovat nyt myynnissä Taito Shop Loftetissa ja verkkokaupassamme!

Aaltojen hiljainen liplatus kivikkoiseen rantaan. Moreenit muodostavat vieri viereen asettuvia kivisiä helminauhoja. Merenkurkku-villapaita kuvastaa karun rannikkomme luontoa ja muistuttaa meitä muinaisista ajoista ja historiallisista kalastajapuseroista. Merenkurkku-villapaita on yksinkertainen mutta tyylikäs ja sopii sekä arkeen että juhlaan.

Alkuperäinen villapaita neulotaan harmaassa sävyssä, joka symboloi ainutlaatuista Vaasa-graniittia, mutta voit tietysti neuloa puseron missä värissä tahansa.

Merenkurkku-villapaita on saanut alkunsa yhteistyöstä Österbottens hantverk rf:n ja Merenkurkun Maailmanperintö ry:n välillä; halusta luoda ajaton, luonnonläheinen ja kestävä villapaita, jonka juuret ovat meidän upeassa ja uniikissa Merenkurkun saaristossa. Merenkurkun logo symboloi paikallista juurtumista, kestävyyttä ja yhteisöllisyyttä. Siksi olemme tietoisesti valinneet 100% suomalaisen villan ja paikalliset yhteistyökumppanit. Jos sinäkin päätät neuloa paidan kotimaisesta villasta, on sinulla oikeus kiinnittää Merenkurkun nahkainen logo paitaasi.

Kuvioinnin suunnittelu: Lee Esselström, yhteistyössä Österbottens hantverk rf:n kanssa ja paikallisten neulojien kuvio-ideoiden pohjalta
Ohjeen käännös suomeksi: Jenni Roth
Lanka: Lankava Villava-villlanka 180x3
Paidan valokuvat: Malin Sandvik
Maailmanperintöalueen valokuvat : Anna Nordström
Graafinen suunnittelu: Emily Lithén
Merenkurkun nahkalogo: LaserJ, Kvevlax
Painatus: WaasaGraphics, Vaasa

Taito Shop Loftetissa ja verkkokaupassamme löydät Merenkurkun-villapaidan materiaalipaketit, jotka sisältävät ohjeen, langat ja maailmanperintölogon nahasta kiinnitettäväksi villapaidan alareunaan. Voit myös ostaa pelkän ohjeen, jos haluat. Villava-lankaa on saatavilla kuudessa eri luonnonsävyssä: luonnonvalkoinen, vaaleanharmaa, harmaa, tummanharmaa, beige ja ruskea, ja ohje on saatavilla ko'oissa XS - 4XL.

Huomioithan, että meillä on tällä hetkellä tilausten ruuhkaa ja toimitusaika voi olla tavallista pidempi! Lähetämme tilauksesi mahdollisimman pian!

Hinnat: XS-S 63€   M-L 75€    XL 87€    2XL-3XL 99€    4XL 110€

Auttaaksemme sinua valitsemaan oikean koon, katso alla oleva kuva, jossa on koot ja niihin liittyvät mitat sekä lankamäärät.

Voit mielellään jakaa oman versiosi Merenkurkku-villapaidasta sosialisessa mediassa tunnusteilla

#kvarkentröjan #merenkurkkuvillapaita #kvarkensweater

 

Verkkokauppaan

 

Suuret kiitokset myös rahoittajillemme! Aktiastiftelsen i Vasa, Svenska Kulturfonden ja Svensk-Österbottniska Samfundet r.f.

background texture
background texture