Kurser

I Hantverkets hus Loftet ordnar vi kurser, föreläsningar och workshoppar inom olika typer av hantverk för alla intresserade. Du kan lära dig både nya och traditionella tekniker, inspireras av aktuella hantverkare och uppleva glädjen i att göra och lära tillsammans med andra. Under föreläsningar kan du ta del av intressanta slöjdfenomen.

Är ni en grupp som gärna vill slöjda tillsammans? Vi erbjuder även kortkurser för hantverksintresserade grupper och organisationer. Ni kan antingen boka in er i våra utrymmen på Loftet, eller så kan vi komma ut och ordna en workshop i era egna utrymmen. Under beställningskurser hittar du förslag på innehåll som lämpar sig för gruppbokningar. Ring 044 4914501 eller maila anna.nordstrom@loftet.fi för mer information.

background texture
background texture

Kursanmälan

Jag anmäler mig till kursen / workshopen

No options available

Är du medlem i Taito Österbotten?

Kursavgiften betalas på plats med kort vid kursens början, om inget annat omnämns eller avtalas. Om du önskar få en faktura går det också att ordna, ta i så fall kontakt via mail anna.nordstrom@loftet.fi före kursstart.

Du kan använda dina smartum kultursedlar som betalning på våra kurser! Vi tar emot både sedlar och betalning via smartum pay.  

Vi får bidrag för vår kursverksamhet från Opintokeskus Sivis.  

 

background texture
background texture