Merenkurkku-villapaita Maailmanperinnön neulekuosi

Merenkurkku-villapaita Maailmanperinnön neulekuosi

6.10.2023

Nyt se on täällä! Merenkurkku-villapaidan maailmanperinnön neulekuosi löytyy nyt Taitoshop Loftetista. Täydellinen lahja kaikille neulojille.

Aaltojen hiljainen liplatus kivikkoiseen rantaan. Moreenit muodostavat vieri viereen asettuvia kivisiä helminauhoja.

Merenkurkku-villapaita kuvastaa karun rannikkomme luontoa ja muistuttaa meitä muinaisista ajoista ja historiallisista kalastajapuseroista. Merenkurkku-villapaita on yksinkertainen mutta tyylikäs ja sopii sekä arkeen että juhlaan.

Alkuperäinen villapaita neulotaan harmaassa sävyssä, joka symboloi ainutlaatuista

Vaasa-graniittia, mutta voit tietysti neuloa puseron missä värissä tahansa.

Olemme valinneet 100 % suomalaisen langan, joka valmistetaan Suomessa suomalaisten lampaiden villasta.

 

Tilauksen vaihtoehdot

Taitoshop Loftetissa löydät Lanka, ohjeet ja nahkainen logo. Tarvitsetko pakettisi postitse? Tällä hetkellä voimme lähettää fyysiset ohjeet postitse. Työskentelemme mahdollisuuden tarjoamiseksi ladattavia ohjeet suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi verkkokaupassamme ja toivomme voivamme saada tämän valmiiksi lähiviikkojen aikana.

Pelkän ohjen tilaamiseksi Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@loftet.fi. Sähköpostissa tulee olla nimesi ja osoitteesi sekä haluamasi kieliversio (suomi tai ruotsi).

Materiaalipaketti (Lankava Villava -villalanka 180x3) Sinulla on myös mahdollisuus tilata meiltä täydellinen materiaalipaketti. Materiaalipaketti sisältää Lanka, ohjeet ja nahkainen logo. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@loftet.fi seuraavilla tiedoilla: nimesi ja osoitteesi, minne haluat paketin lähetettävän, sekä haluamasi kieliversio (suomi tai ruotsi).

Koko: Mainitse haluamasi puseron koko, jotta voimme tilata oikean määrän lankaa.
Langan väri: Luonnonvalkoinen (Col 01), Vaaleanharmaa ( Col 02), Keskiharmaa ( Col 03), Tummanharmaa ( Col 04), Beige ( Col 06), Ruskea ( Col 07)

Auttaaksemme sinua valitsemaan oikean koon, katso alla eri koot ja niihin liittyvät mitat ja langanmenekit alla olevasta kuvasta.

Hinta: XS-S 63€   M-L 75€    XL 87€    2XL-3XL 99€    4XL 110€

Merenkurkun logo symboloi paikallista juurtumista, kestävyyttä ja yhteisöllisyyttä. Siksi olemme tietoisesti valinneet 100% suomalaisen villan ja paikalliset yhteistyökumppanit. Jos sinäkin päätät neuloa paidan kotimaisesta villasta, on sinulla oikeus kiinnittää Merenkurkun nahkainen logo paitaasi.

Merenkurkku-villapaita on saanut alkunsa yhteistyöstä Österbottens hantverk rf:n ja Merenkurkun Maailmanperintö ry:n välillä; halusta luoda ajaton, luonnonläheinen ja kestävä villapaita, jonka juuret ovat meidän upeassa ja uniikissa Merenkurkun saaristossa.

Kiitos kaikille, jotka ovat olleet mukana työprosessissa – suunnittelutyöpajojen osallistujille, koeneulojille, työryhmälle ja yhteistyökumppaneille, jotka ovat eri tavoin antaneet panoksensa tiedoillaan, inspiraatioillaan, ideoillaan, palautteillaan sekä kommenteillaan. Tuloksena on kaunis unisex-mallinen villapaita, joka sopii kaikkien neulottavaksi ja käytettäväksi.

 

Kuvioinnin suunnittelu: Lee Esselström, yhteistyössä Österbottens hantverk rf:n kanssa; paikallisten neulojien

kuvio-ideoiden pohjalta

Ohjeen käännös suomeksi: Jenni Roth

Lanka: Lankava Villava-villlanka 180x3

Paidan valokuvat: Malin Sandvik

Maailmanperintöalueen valokuvat: Anna Nordström

Graafinen suunnittelu: Emily Lithén

Merenkurkun nahkalogo: LaserJ, Koivulahti

Painatus: WaasaGraphics, Vaasa

Suuret kiitokset myös rahoittajillemme Aktiastiftelsen i Vasa, Svenska Kulturfonden ja Svensk-Österbottniska Samfundet r.f.

 

Voit mielellään jakaa oman versiosi Merenkurkku-villapaidasta sosiaalisessa mediassa tunnisteilla

#kvarkentröjan #merenkurkkuvillapaita #kvarkensweater

 

 

Lee on suunnittelut Strömsö-paidan, josta tuli 2 miljoonan sivulatauksen menestys. Lukemattomia Strömsö-paitoja on neulottu Suomessa, Pohjoismaissa, Euroopassa ja jopa Japanissa. Haluamme luoda yhtä tunnetun ja rakastetun Merenkurkku-paidan, jota pidetään, neulotaan ja annetaan lahjaksi ylpeydellä.

 

 

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle