Österbottens hantverk rf

Käsityöyhdistyksemme – Taito Österbotten

 

Yhdistyksemme vaalii pohjanmaalaista käsityötä – niin taitoa, kulttuuria kuin elinkeinoakin. Järjestämme kursseja, näyttelyitä ja tapahtumia sekä teemme yhteistyötä ja erilaisia projekteja niin käsityöharrastajien kuin -ammattilaistenkin kanssa. Tahdomme inspiroida niin isoja kuin pieniäkin nauttimaan käsitöiden tekemisen ilosta ja estetiikasta. Toiveemme on toimia kokoontumispisteenä pohjanmaalaiselle käsityölle – paikkana jossa perinteinen kohtaa uuden ja jossa voimme jakaa kokemuksia ja osaamista toistemme kanssa.

Taito Shop Loftet -myymälä on myös osa toimintaamme, paikka jossa käsityöläinen ja asiakas kohtaavat. Kokoamme myymälään pohjanmaalaisia ja suomalaisia käsityötuotteita niin myyntiin kuin inspiraation lähteeksi.

Yhdistyksemme katto-organisaatio on Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry. Saamme tukea valtiolta ja kunnilta, sekä projektirahoitusta eri säätiöiltä ja rahastoilta. Tahdomme kiittää kaikkia, jotka mahdollistavat yhdistyksemme toiminnan – rahoituksen myöntäjiä, kuten Svenska Kulturfondenia ja Vaasan kaupunkia, sekä yksityishenkilöitä: vierailijoita, kursseihin osallistujia, käsityöläisiä ja jäseniä. Kiitos!

Österbottens hantverk rf ottaa kiitollisena vastaan myös vapaaehtoisia lahjoituksia. Lahjoittamalla toimintaamme tai testamenttilahjoituksella voit edistää Pohjanmaan käsityökulttuuria. Lahjoitukset hyväntekeväisyyteen, myös testamenttilahjoitukset, ovat verovapaita, mikä tarkoittaa, että yleishyödylliset yhteisöt eivät maksa niistä perintöveroa.

 

Meillä työskentelevät:

Toiminnanjohtaja Anna Nordström
anna.nordstrom@loftet.fi
044 4914501

Myymälävastaava Maarit Kuusela-Mäkinen
info@loftet.fi 
044 4914514

Viestinnän ammattilainen Emily Lithèn
emily.lithen@loftet.fi 
044 4915517

 

Österbottens hantverk rf:n hallituksessa vuonna 2023:

Lena Lithén, puheenjohtaja

Ulrika Vestergård-Denward, varapuheenjohtaja

Juha Hartvik

Kasper Hiltunen

Heidi Hintermeyer

Mia Porko-Hudd

Helena Sandström-Snickars

 

Seuran historia

 

Kurssit

 

Näyttelyt

 

Liity jäseneksi

background texture
background texture