Österbottens hantverk rf

Käsityöyhdistyksemme – Taito Österbotten

 

Yhdistyksemme vaalii pohjanmaalaista käsityötä – niin taitoa, kulttuuria kuin elinkeinoakin. Järjestämme kursseja, näyttelyitä ja tapahtumia sekä teemme yhteistyötä ja erilaisia projekteja niin käsityöharrastajien kuin -ammattilaistenkin kanssa. Tahdomme inspiroida niin isoja kuin pieniäkin nauttimaan käsitöiden tekemisen ilosta ja estetiikasta. Toiveemme on toimia kokoontumispisteenä pohjanmaalaiselle käsityölle – paikkana jossa perinteinen kohtaa uuden ja jossa voimme jakaa kokemuksia ja osaamista toistemme kanssa.

Taito Shop Loftet -myymälä on myös osa toimintaamme, paikka jossa käsityöläinen ja asiakas kohtaavat. Kokoamme myymälään pohjanmaalaisia ja suomalaisia käsityötuotteita niin myyntiin kuin inspiraation lähteeksi.

Yhdistyksemme katto-organisaatio on Käsi- ja taideteollisuusliitto Taito ry. Saamme tukea valtiolta ja kunnilta, sekä projektirahoitusta eri säätiöiltä ja rahastoilta. Tahdomme kiittää kaikkia, jotka mahdollistavat yhdistyksemme toiminnan – rahoituksen myöntäjiä, kuten Svenska Kulturfondenia ja Vaasan kaupunkia, sekä yksityishenkilöitä: vierailijoita, kursseihin osallistujia, käsityöläisiä ja jäseniä. Kiitos!

Meillä työskentelevät:

Toiminnanjohtaja Anna Nordström
anna.nordstrom@loftet.fi
044 4914501

Myymälävastaava Maarit Kuusela-Mäkinen
info@loftet.fi 
044 4914514

Viestinnän ammattilainen Emily Lithèn
emily.lithen@loftet.fi 
044 4915517

 

Österbottens hantverk rf:n hallituksessa vuonna 2023:

Lena Lithén, puheenjohtaja

Ulrika Vestergård-Denward, varapuheenjohtaja

Juha Hartvik

Kasper Hiltunen

Heidi Hintermeyer

Mia Porko-Hudd

Helena Sandström-Snickars

 

Seuran historia

 

Kurssit

 

Näyttelyt

 

Liity jäseneksi

background texture
background texture